Prezentare

UpperHouse


Perspectiva in timp si spatiu

Te intrebi unde ai putea admira frumusetea orasului Brasov…intr-un cadru calduros si plin de stil, cu privelistea neopturata asupra zidurilor cetatii medievale si a renumitei Biserici Negre..Upperhouse este raspunsul !
La cateva minute de centrul orasului , inconjurat de puterea muntiilor Carpati, respirand aer curat , UpperHouse este locul perfect unde poti avea orice si te poti bucura de orice.

Designul modern, si grija pentru orice detaliu

va asteapta in cele patru apartamente UpperHouse, unde un amestect de finisaje moderne si detalile deco chic spera sa satisfaca cele mai inalte asteptari.
Ca oaspete , aveti posibilitatea de a alege intre cele doua tipuri de apartamente: Suita cu Balcon si Suita King cu Balcon, toate indeplinind cele mai inalte cerinte si beneficiind de cele mai moderne facilitati. Ca standard pentru un hotel de 3 pana la 4 stele, fiecare dintre apartamentele noastre spatioase are tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Experienta UpperHouse

Imbinand atmosfera plina de istorie a orasului vechi cu modele contemporane de recreere si divertisment, Upperhouse este o noua destinatie de marcat pentru vacanta dumneavoastra. Personalul prietenos asigura ca sejurul dumneavoastra sa fie o experienta inedita, sa va bucurati de micul dejun personalizat in salonul comun , dar si sa va ajute in gasirea activitatiilor si locurilor propice pentru petrecerea timpului in functie de preferinte.
Indiferent de anotimp puteti practica sporturi de iarna (ski,patinaj,snowbording) sau sporturi si activitati de vara precum tenisul, drumetiile si mersul cu bicicleta. Acestea fiind disponibile insotite de instructori cu experienta si grupuri organziate.
Pentru cei mai curajosi putem propune o gama larga de sporturi extreme pentru experiente unice!